Fodbold nyheder

Mandagens internationale rygter

Af Anders Mathiasen

Engelske storklubber kæmper om argentinsk angriber, Chelsea vil handle ind i Juventus og så kommer Manchester United tættere på en aftale med Barca-spiller.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United og Arsenal kæmper om at skrive under med den argentinske angriber Paulo Dybala, efter hans kontrakt med Juventus løb ud i denne sæson. Napoli er også interesseret i at hente angriberen. (Repubblica)


Chelsea kommer tættere på en aftale med den hollandske forsvarsspiller Matthijs de Ligt, efter Juventus sænkede prisen på hollænderen. (CBS News)

Fulham er blevet enige med Sport Lissabon om købet af den 26-årige Joao Palhinha til en værdi af 172 millioner kroner. (Sky Sports)

Arsenal skal mødes med Ajax i næste uge og diskutere et muligt køb af Ajax´ argentinske forsvarsspiller Lisandro Martinez - Manchester United har også budt på den 24-årige argentiner. (Athletic)

Manchester United er nået til enige med Barcelona om en overgangssum for Frenkie de Jong, men der mangler stadig at blive forhandlet bonusser og personlige vilkår med spilleren. (Fabrizio Romano)

Juventus vil i næste uge offentliggøre, at man henter både Paul Pogba og Angel di Maria, som begge havde kontrakter, der løb ud med deres respektive klubber. (Fabrizio Romano)

PSV Einhoven er fast besluttede på at hente Georgino Wijnaldum fra PSG. (Eindhovens Dagblad)

Den chilenske midtbanespiller Arturo Vidal har afvist et skifte til Boca Juniors for i stedet at tage til Flamengo på en 18-måneders aftale. (Mail)

Mere om Paulo Dybala

Mere om Juventus

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik