Fodbold nyheder

Hvad nu Wilshere?

Af Anders Mathiasen

Jack Wilshere overvejer sine muligheder…

FOTO: AGF
FOTO: AGF

Det kom som et chok for de fleste, da den tidligere Arsenal-profil Jack Wilshere skrev under med AGF i vinterens transfervindue for et halvt års tid siden. Han blev udstyret med en kontrakt på et halvt år, og det er derfor naturligt, at englænderen skal overveje, hvad der nu skal ske med karrieren.


Ifølge AGF-sportschef Stig Inge Bjørnebye har Wilshere fået en række tilbud, hvor han stadig overvejer sine muligheder.

Englænderen har bekræftet, at AGF har tilbudt ham en forlængelse af kontrakten, mens mediet Evening Standard for nylig skrev, at han har været i dialog med Arsenal omkring et job som U18- eller U23-træner i klubben. Samtidig har Wilshere i de seneste dage ageret ekspert på den engelske radiokanal talkSPORT.

Flere muligheder ser derfor ud til at være i spil, og selvom aftalen i AGF udløb torsdag, har AGF ikke endegyldigt sagt farvel.

Det fortæller sportschef Stig Inge Bjørnebye til Århus Stiftstidende

- Jack overvejer stadig sine muligheder, og han har et par muligheder. Jeg har talt med ham i dag, og jeg forstår, hvorfor du spørger, og jeg vil vende tilbage til dig, når der er truffet en beslutning. Der er ingen grund til at kommentere på det lige nu, siger Bjørnebye.

Mulighederne ser derfor ud til at være mange for Jack Wilshere. Dog må det forventes, at Stig Inge Bjørnebye arbejder på højtryk for at forlænge med den tidligere engelske landsholdsspiller.

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik