Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Anders Mathiasen

Lørdagens internationale rygter

Neymar vil væk fra PSG, flere klubber vil hente Barca-franskmand, Barcelona sender lejesvend tilbage til Premier League og så er Tottenham tæt på at hente forstærkning til de bagerste geledder.
PSG´s brasilianske superstjerne Neymar overvejer at forlade den franske hovedstadsklub, efter han har fundet ud af, at klubben ikke er interesseret i at beholde ham i klubben. Chelsea nævnes som en mulig destination for Neymar. (ESPN)

Chelsea, PSG og Bayern München arbejder alle på at hente Barcelonas franske kantspiller Ousmane Dembélé på en fritransfer. (Marca)

FC Barcelona her besluttet sig for ikke at gøre Adama Traores lejeophold permanent, han skifter derfor tilbage til Wolverhampton. (Sport)

Den spanske kantspiller Marco Asensio ser ud til at forlade Real Madrid i dette transfervindue, da Real Madrid ikke er villige til at tilbyde spanieren en ny og forbedret kontrakt. AC Milan og adskillige Premier League-klubber er interesserede i at skrive under med Asensio. (Marca)

Den franske angriber Hugo Ekitike har fortalt sin klub Reims, at han vil blive i klubben, selvom klubben har accepteret et bud på spilleren fra Newcastle. (Chronicle)

Tottenham nærmer sig en aftale med Barcelona om den franske forsvarsspiller Clement Lenglet. (Express)

Den spanske høreback Hector Bellerin er tilbage i Arsenal efter et succesfuldt lejeophold i Real Betis. (Star)

Leeds United forbereder et bud på RB Leipzigs 23-årige midtbanespiller Tyler Adams, som også kan bruges som kantspiller og back. (Mail)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER