Fodbold nyheder

AGF henter tidligere Silkeborg-profil!

Af Niklas Gerster

AGF har her til formiddag præsenteret et nyt spillerindkøb. Den 24-årige midtbanespiller Mads Emil Madsen har underskrevet en fire år lang kontrakt med ”De Hviie.”

Article image
Ritzau-Scanpix

En markant transfer er i dag foregået i det østjyske. AGF henter Mads Emil Madsen hjem fra Slavia Prag. En spiller som blev skudt afsted til den østrigske topklub LASK fra Silkeborg IF i 2020 efter en succesfuld sæson. En drilsk transfer af aarhusianerne der nupper en tidligere SIF-anfører. Sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye, siger ifølge klubbens hjemmeside følgende om tilgangen på midtbanen:


- Trods sin unge alder kommer Mads med en god erfaring fra dansk og international fodbold, og som spiller vil han give os en ny dimension på midtbanen. Han er en venstrebenet midtbanespiller med et stort løbepensum. Fra hans tid i dansk fodbold, hvor han havde en flot sæson for Silkeborg IF, inden han rejste ud, husker de fleste ham nok som en dynamisk spiller med et fint blik for spillet.

AGF fremviser dermed transfermusklerne ved at hente denne markante profil hjem til dansk fodbold. Dette formår aarhusianerne på trods af en meget skuffende sæson rent sportsligt. Mads Emil Madsen er født i Aarhus, og det tyder på at han har et vist forhold til AGF. Han siger følgende om skiftet:

- Det føles virkeligt godt, at det er faldet på plads. Jeg var klar til at prøve noget andet og finde en ny klub, og her stod AGF for mig som den fedeste mulighed. Klubben ville mig, og jeg ville dem. Så det er perfekt, at vi nu står her og jeg kan slutte mig til opstarten i relativ god tid inden premieren på den nye sæson.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af AGF (@agffodbold)


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik