Niklas Gerster

Torsdagens engelske rygter

Her følger torsdagens engelske rygter. Hør bl.a. om stor aktivitet hos Tottenham og Manchester United.
Tottenham er i dialog med FC Barcelona om en låneaftale af deres 27-årige franske forsvarsspiller Clement Lenglet. (Sky Sports)

Samtidigt håber ”Spurs” at kunne blive enige med Everton om købet af Richarlison i løbet af torsdag. Everton ønsker at få gang i spillersalget, da de i juli går ind i en ny regnskabsperiode. De står over for nogle problematikker i forhold til finansiel fairplay, og et salg af Richarlision ville derfor være givtigt for dem. (Football London)

Tottenham er også ude efter Pervis Estupinan fra Villarreal. De vil byde cirka 96 millioner kroner for den 24-årige forsvarspiller med rødder i Ecuador. (Goal)

Liverpool har afvist et bud på deres 21-årige højre back Neco Williams fra Nottingham Forest. Deres prissætning af den walisiske landsholdsspiller skulle være omkring 111 millioner kroner. (Mail)

Everton har påbegyndt samtaler med deres 28-årige landsholdsmålmand Jordan Pickford. Emnet er kontraktforlængelse, og de ønsker at lave en lang aftale med englænderen, som aktuelt har to år tilbage af sin kontrakt. (Guardian)

Manchester United er ude efter Youri Tielemans. Den 25-årige belgiske midtbanespiller fra Leicester går snart ind i sit sidste kontraktår. (Times)

Derudover er ”De røde djævle” på vej til at skippe Dean Henderson afsted. Den 25-årige engelske målmand skal til lægetjek hos Nottingham Forest i denne uge, og skriver angiveligt under på en låneaftale, der udløber ved sæsonafslutningen. (Mail)

35-årige Joao Moutinho er usikker på sin fremtid hos Wolverhampton. Portugiseren ønsker at tegne en to-årig kontrakt med Premier League-mandskabet, som omvendt kun vil forlænge et år med ham. (Mail)

Southampton overvejer at gå efter Chelseas U21-landsholdsspiller Levi Colwill, som i sidste sæson tørnede ud hos Huddersfield på en låneaftale. (Guardian)

Leicester har også meldt sig interesserede i Colwill, og den 19-årige teenager kunne godt være opsat på nye udfordringer, hvis han ikke bliver udset nogen rolle på Stamford Bridge. (Guardian)

Brentford har budt på Hull City-angriberen Keane Lewis-Potter. Buddet skulle være i omegnen af 148 millioner kroner. (Athletic)

Watfords nigerianske angrebsprofil Emmanuel Dennis skulle være på blokken hos to unavngivne Premier League-mandskaber. Den 24-årige angriber har en værdi på omkring 148 millioner kroner. (Sky Sports)

Arsenal har været i dialog med 30-årige Jack Wilshere. De har haft samtaler om muligheden for en trænerrolle hos klubben i det nordlondonske, og de skulle både være åbne for muligheden om en rolle som U23-træner og U18-træner. (Standard)