Fodbold nyheder

Avis:
Dortmund hæver prisen på ungt stjerneskud

Af Anders Mathiasen

Det er ikke billigt at handle ind i Dortmund for tiden…
Article image
Den unge midtbanespiller Jude Bellingham har imponeret alt og alle i Dortmund, og vil en anden klub købe ham, så får de også lov til at betale. Den tyske klub skulle ifølge den tyske avis Bild have hævet prisen på den unge englænder.


Den tyske avis Bild melder, at Dortmund kræver minimum 120 millioner euro for Jude Bellingham, hvilket svarer til cirka 893 millioner kroner.

Jude Bellingham, der denne onsdag fylder 19 år, har spillet en stor rolle for Dortmund, og han har været en af de bærende kræfter på deres midtbane. Det høje niveau har naturligt nok tiltrukket opmærksomhed fra flere store klubber, og Manchester United, Real Madrid og Liverpool er blevet sat i forbindelse med den ung englænder.

Lykkes det Dortmund at få 120 millioner for Bellingham, kan de se frem til lidt af en fortjeneste. Han blev i 2020 hentet for 25 millioner euro, så det har en potentiel fortjeneste på 100 millioner euro på et par år.

Alle pengene vil dog ikke gå direkte til Dortmund, for Birmingham, hvor Dortmund købte ham, har forhandlet sig til 5% i videresalgsklausul.


Mere om Dortmund

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik