Fodbold nyheder

Vejle forlænger med spansk forsvarsgeneral

Af Philip Dar

Lidt overraskende, har Raul Albentosa sat sin underskrift på en aftale til sommeren 2024.

Article image

I vinterens transfervindue, blev den spanske forsvarsspiller Raul Albentosa hentet til dansk fodbold og Vejle, da han skiftede rumænsk fodbold ud med en tilværelse i Nørreskoven. Nu er den korte aftale så blevet vekslet til en længere en af slagsen, som altså holder Albentosa i Vejle indtil 2024, selvom det forventet, at han ville forlade Vejle efter det ikke lykkedes klubben at overleve i Superligaen.


- Jeg trives i Vejle, og selvom der har været interesse andre steder fra, så har klubben gjort et indtryk på mig. Der er meget talent her, og jeg ser frem til at lære fra mig, således vi samtidig med at jagte oprykningen også udvikler en endnu stærkere trup. Vejle Boldklub er en klub, der har et internationalt snit, og jeg har været i mange omklædningsrum gennem min karriere, men aldrig et med det fællesskab og sammenhold, siger Raúl Albentosa til Vejle Boldklubs hjemmeside.

Albentosa står hidtil noteret for 15 kampe i Vejle-trøjen, hvor det er blevet til tre kasser inden, det altså i næste sæson hedder Nordic Bet-ligaen for den spanske forsvarsgeneral.

Mere om Vejle

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik