Fodbold nyheder

Onsdagens internationale rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens internationale rygter.

Article image

Paris Saint-Germain er nået til enighed om de personlige vilkår med Lilles portugisiske midtbanespiller Renato Sanches, Sassuolo-angriberen Gianluca Scamacca og Inters forsvarsspiller Milan Skriniar. De franske mestre skal nu blive enige med hver af de tre spilleres klubber. (Get French Football News)


Bayer Leverkusen er blevet enige med Manchester City om at hente den engelske U19-landsholdsspiller Sam Edozie til Bundesliga-klubben for 86,5 millioner kroner. (Football Insider)

Chelsea-angriber Romelu Lukaku er onsdag morgen landet i Milano forud for sit skifte til Inter på en lejeaftale. (Fabrizio Romano)

Det hollandske stortalent Xavi Simons skifter fra Paris Saint-Germain til PSV Eindhoven på en fri transfer. Den 19-årige midtbanespiller har underskrevet en femårig aftale. (Goal)

AC Milan vil forsøge at stjæle argentinske Paulo Dybala foran næsen på deres rival, Inter, som har frustreret Dybalas bagland, fordi der ikke er nogle udvikling i forhandlingerne. (RadioRadio, via Goal)

Inter er klar til at sælge den bosniske angriber Edin Dzeko denne sommer. Valencia er interesseret i at hente angriberen, men kan få svært ved at betale hans løn. (Calciomercato via Goal)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik