Fodbold nyheder

Tirsdagens internationale rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens internationale rygter.

Article image

Den engelske midtbanespiller Jude Bellingham bliver Real Madrids primære transfermål næste sommer, selvom den spanske klub møder konkurrence fra Chelsea og Liverpool. (AS)


Selvom der er stor interesse for argentinske Lisandro Martinez, er Ajax ikke under pres for at sælge forsvarsspiller, som de gerne vil have 390 millioner kroner for. (Sun)

På trods af Manchester Uniteds interesse i Ajax´ brasilianske offensivspiller, ser det svært ud for den engelske klub at hente den 22-årige, da de hollandske mestre vil have 606 millioner kroner. (Mirror)

AC Milan overvejer at hente Chelseas marokkanske kantspiller Hakim Ziyech. (Calciomercato)

Den franske manager Christophe Galtier, som stod i spidsen for Nice i seneste sæson, er tæt på at blive udnævnt som ny Paris Saint-Germain-manager, da Mauricio Pochettino er på kanten til at forlade hovedstadsklubben på trods af et fransk mesterskab i seneste sæson. (ESPN)

FC Barcelona vil ikke forbedre deres kontrakttilbud til den franske offensivspiller Ousmane Dembele, hvis kontrakt med La Liga-klubben udløber den 30. juni. Den 25-årige franskmand har også fået tilbud fra Bayern München, Chelsea og Paris Saint-Germain. (Marca)


Dembele forventes at tage en beslutning om sin fremtid inden for de næste 72 timer. (Mirror)

Den tidligere Real Madrid-waliser Gareth Bale er netop skiftet til Los Angeles FC, men Cardiff planlægger at byde på den 32-årige waliser næste sommer. (Talksport via Sun)

River Plate venter på svar fra den uruguayanske angriber Luis Suarez, efter den argentinske klub har givet angriberen et tilbud om et skifte, når hans Atletico Madrid-kontrakt udløber i slutningen af måneden. (Fabrizio Romano)

Juventus er klar til at betale walisiske Aaron Ramsey i omegnen af 30 millioner kroner for at få ham væk fra deres lønningsliste, hvilket giver midtbanespilleren muligheden for at skifte på en fri transfer. (IBianconero.com)

Juventus har haft indledende forhandlinger med AS Roma om at hente deres 22-årige italienske midtbanespiller Nicolo Zaniolo. (Goal)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik