Fodbold nyheder

Asensio eller Ziyech?

Af Kenneth Nielsen

Hvem skal man dog gå efter, når det drejer sig om to klassespillere?

Article image
Ritzau-Scanpix

Det italienske fodboldmedie Football italia skriver, at AC Milan har udset sig offensiv forstrækning i form af Marco Asensio eller Hakim Ziyech, men da de ikke har mulighed for begge spillere, skal de gå efter den ene. En af grundene til, at AC Milan føler de kan tiltrække en af disse to, er blandt andet det faktum, at de ikke har været fast starter i deres sidste sæson, hvilket de højst sandsynligt vil blive i Italien.


Derudover har Milan som et udvælgelseskriterie, at de ønsker at få tilføjet noget Champions League-erfaring i truppen, og her opfylder begge spillere ligeledes kravet, hvorved de samtidigt kan dække de fleste offensive positioner.

Det som adskiller Asensio og Ziyech er, at Asensio er tre år yngre, hvilket selvsagt medfører en større sandsynlighed for, at AC Milan kan score en transfergevinst om nogle år. Men på den anden side skriver Football italia på samme tid, at AC Milan ser det som en positiv ting, at Ziyech har en del fodboldefaring, da deres trup er meget uerfaren, når det drejer sig om europæiske kampe.

Ligegyldigt hvem AC Milan går efter, vil det uden tvivl være en stor forstærkning.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik