Fodbold nyheder

Tysk Kovending: Bayern er villige til at sælge Lewandowski!

Af Anders Mathiasen

Hvis man skal tro medierne, er Bayern München nu villige til at sælge deres polske angriber.

Article image
Ritzau-Scanpix

Rygterne om Lewandowskis fremtid går efterhånden i alle retninger. Nu fortæller Sky Sports, at Bayern er indstillet på at sælge polakken, men at de har sat et prisskilt på ham på 60 millioner euro, som Barca umiddelbart ikke kan matche.


For blot en uge siden var der tilsvarende rygter, dog hvor den forventede pris lå på 50 millioner euro, men så kom der udtalelser fra forskellige personer i Bayern der slog fast, at Lewandowski ikke ville blive solgt, og nu er prisen på den polske angriber hævet yderligere til 60 millioner euro, hvilket svarer til 446 millioner kroner.

Sky Sports mener dog at vide, at den tyske klub vil undgå en større konflikt med Lewandowski, og de har derfor sat angriberen på salgslisten, nu hvor Sadio Mané er hentet i Liverpool.

Bayern München er tilsyneladende klar over, at Barca ikke vil lægge 60 mio. euro for polakken, og det er ikke utænkeligt, at prisen er til forhandling. Det virker dog ikke realistisk lige nu, at de to klubber kan nå en pris de begge er tilfredse med, da Barcelona ikke er villige til at betale en stor sum for en 34-årig angriber, mens Bayern ikke er villige til at sælge en af deres største angribere nogensinde billigt.

Mere om Robert Lewandowski

Mere om Bayern München

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik