Fodbold nyheder

Tirsdagens internationale rygter

Af Anders Vestergaard

Mane lander i München - PSG forbereder endnu en transfer - Inter vil have stjerne hjem - Dortmund på jagt efter Haaland-afløser - Og Guardiola regner med stjerne.
Article image
Liverpools Sadio Mane forventes at lande i Münchens lufthavn i dag, hvorefter han vil gennemgå det obligatoriske lægetjek forud foret skifte til Bayern. (SkySports)


Paris Saint-Germain forbereder et nyt bud på Milan Škriniar, efter det første bud blev afvist. Det nye bud ligger i omegnen af 450 millioner kroner plus bonusser. (Fabrizio Romano)

Inter er optimistiske i forhold til at få Romelu Lukakus underskrift på papir inden ugen er omme. Inter har tilbudt en lejeaftale, men der er ingen købsoption inkluderet på nuværende tidspunkt, og sådan en har aldrig været diskuteret i forhandlingerne. (Fabrizio Romano)

Borussia Dortmund forventer at lande en aftale med Ajax Amsterdams Sebastien Haller. De personlige detaljer er allerede forhandlet på plads med franskmanden, og forhandlingerne mellem de to klubber skrider frem i forhold til den endelige pris på angriberen. (SkySports)

Manchester City-manager Pep Guardiola forventer ikke, at Bernado Silva forlader City for at tage til FC Barcelona. Barca har ikke rykket i forhandlingerne, og Guardiola tæller Silva med i truppen som vender tilbage efter ferien. (DailyMail)

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik