Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Niklas Gerster

Her følger dagens engelske rygter. Hør bl.a. nyt om profiler som Jesus, Sterling, Ake, Neves, Traore og Bellingham.
Article image
Ritzau-Scanpix
Tottenham håber på at kunne snuppe Gabriel Jesus for næsen af deres nordlondonske rivaler Arsenal. I ræset om Manchester Citys 25-årige brasilianske angriber håber Tottenham på at kunne lokke ham til klubben ved hjælp af deres mulighed for at tilbyde ham Champions League-fodbold. (Mirror)


Raheem Sterling er begyndt at forhøre sig om livet i det vestlige London. Dette sker samtidigt med, at Chelsea er blevet sat i forbindelse med den 27-årige engelske kantspiller fra Manchester City. (Athletic)

Chelseas indledende bud på cirka 185 millioner kroner for Sterling er dog blevet afvist. (Fabrizio Romano)

Chelsea vil muligvis også komme med forespørgsler på Manchester Citys 27-årige hollandske centrale forsvarsspiller Nathan Ake. (Telegraph)

Wolves’ 25-årige portugisiske midtbaneprofil Ruben Neves er på blokken over mulige alternativer til midtbanen hos Manchester United, hvis de ikke lykkedes med at købe Frenkie de Jong i FC Barcelona. (Fabrizio Romano)

Newcastle er blevet tilbudt muligheden for at hente Manchester Uniteds 28-årige ivorianske forsvarsspiller Eric Bailly. (Mirror)


Manchester Uniteds 37-årige portugisiske angrebsstjerne Cristiano Ronaldo har budt klubbens anmodning om at hente en ny angriber velkommen. (Express)

Championship-klubberne Sunderland, Huddersfield og Bristol City har alle givet bud på over 8 millioner kroner for AFC Wimbledons 21-årige engelske midtbanespiller Jack Rudoni. (Sun)

Leeds United nærmer sig Wolves’ 26-årige spanske kantspiller Adama Traore. (Football Insider)

Newcastle og Leeds er blevet sat i forbindelse med Burnleys Nathan Collins, men det forventes også, at Wolves og Leicester vil byde på den 21-årige irske forsvarsspiller i denne uge. (Sun)

Liverpool får muligvis konkurrence af Manchester United i deres forsøg på at hente den talentfulde 18-årige engelske midtbanespiller Jude Bellingham i Borussia Dortmund næste sommer. (Express)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik