Fodbold nyheder

Vinicius Junior takker nej til voldsomt tilbud

Af Christian Bang Jensen

Ifølge den spanske avis Marca har Vinicius Junior takket pænt nej til et kæmpe tilbud fra Paris Saint-Germain. Han vil i stedet forsøge at få forlænget aftalen med Real Madrid.
Article image
Hvem ville ikke blive fristet af en lønstigning fra 25 millioner kroner til godt 300 millioner kroner samt en stor sign-on-bonus for at skifte arbejdsplads inden for de næste to år?


Ikke Vinicius Junior for ifølge den spanske avis Marca, var det netop tilbuddet, som Paris Saint-Germain ville give den brasilianske kantspiller, der afgjorde årets Champions League-finale.

Den 21-årige stjerne har kontrakt med Real Madrid til sommeren 2024, men hvis han lod sin kontrakt med den spanske klub løbe ud, ville Paris Saint-Germain angiveligt stå klar med åbne arme og en fyldt ruskindspung til ”Vini Jr.”.

Men det lukrative tilbud er ifølge avisen ikke interessant for brasilianeren, der kom til Real Madrid i 2018 fra Flamengo og siden er blevet en vigtig brik hos ”Los Blancos”. Det skyldes, at Vinicius Junior gerne vil forlænge sin kontrakt med hovedstadsklubben til 2026 eller 2027.

Mere om Vinícius Júnior

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik