Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Manchester United vil have rabat på Frenkie de Jong, Christian Eriksen skal være et af de taktiske midtpunkter i Manchester United, mens Manchester City måske bliver nødt til at opgive indkøbsturen i Brighton.
Article image
Manchester United håber, at FC Barcelona vil sænke deres priskrav på Frenkie de Jong med 90-130 millioner kroner. Den catalanske storklub forlanger i øjeblikket 695 millioner kroner for den 25-årige hollænder. (Athletic)


Manchester United-manageren Erik ten Hag har fortalt ledelsen på Old Trafford, at de bør hente De Jong og Christian Eriksen, fordi midtbaneduoen skal være Manchester Uniteds taktiske midtpunkt. (Mirror)

Chelsea er interesserede i Manchester City-kantspilleren Raheem Sterling. (Fabrizio Romano)

FC Barcelonas 25-årige franskmand Ousmane Dembélé er parat til at skifte til Chelsea, hvor han dog forlanger en fast plads i startopstillingen og ikke en rolle som rotationsspiller. (Sun)

Tottenham skal betale mindst 295 millioner kroner, hvis ”The Spurs” vil have fingrene Bayer Leverkusens 20-årige midtstopper Piero Hincapié. (Sun)

Liverpool er ikke villige til at give Mohamed Salah en ugeløn på 3,5 millioner kroner, så derfor må ”The Reds” forberede sig på at miste den egyptiske kreatør kvit og frit til næste sommer, hvor 30-årige Salah har kontraktudløb. (Mirror)


Manchester United-forsvareren Phil Jones står på Leeds Uniteds ønskeliste, men ”The Whites” får tilsyneladende konkurrence fra Southampton og Fulham. (Marca)

Manchester City er villige til at lade alsidige Oleksandr Zinchenko forlade ”The Citizens”, fordi de forbereder sig på at købe Marc Cucurella. Everton er efter sigende interesserede. Everton er efter sigende interesserede i den 25-årige ukrainer. (Fabrizio Romano)

Brighton & Hove Albions forventer at modtage 433 millioner kroner for Cucurella, hvilket kan få Manchester City til at opgive købet af den 23-årige spanier. (Athletic)

Wolverhampton forlanger 390 millioner kroner for den franske U21-landsholdsspiller Rayan Ait-Nouri. Manchester City og Chelsea er tilsyneladnede ivrige efter at få fingrene i den 21-årige venstreback. (Sun)

Liverpool har gjort det klart overfor den 21-årige højreback Neco Williams, at han kan forvente at blive udlejet i den kommende sæson, hvor oprykkerne fra Nottingham Forest blandt andre skulle være interesserede. (Mirror)

Ajax har afvist Arsenals bud på den argentinske forsvarsspiller Lisandro Martinez, som ”The Gunners” i første omgang var villige til at betale 217 millioner kroner for. (Mail)

Brighton og Watford er interesserede i Olympiakos’ 26-årige forsvarsspiller Pape Abou Cisse. (Star)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik