Fodbold nyheder

Eriksen, Kane og Lloris planlæger Qatar-protest

Af Anders Vestergaard

VM-slutrunden i Qatar bliver dagligt debateret i fodboldverdenen - nu planægger tre spillere at gøre noget i fællesskab.

Article image

Den engelske landsholdskaptajn Harry Kane har udtalt til nyhedsbureauet Reuters, at han selv og den danske anfører Christian Eriksen samt Frankrigs kaptajn Hugo Lloris skal udføre en form for samlet protest angående VM-slutrunden i Qatar.


Qatar har været heftigt diskuteret som værtsnation for slutrunden, efter det kom frem, at flere arbejdere er afgået ved døden efter dårlige forhold omkring byggerierne af de forskellige stadions. Også Qatars menneskerettigheder bliver kritiseret, hvor blandt andet homoseksualitet er ulovligt.

Kane udtalte i marts, at det engelske landshold skulle mødes for at diskutere forholdene omkring Qatar som værtsnation. Nu har han udtalt, at han har talt med Lloris samt deres tidligere holdkammerat i Tottenham Christian Eriksen.

- Christian Eriksen tog fat i mig for et par uger siden. Og så selvfølgelig Hugo Lloris som jeg løbende taler med. Så vi diskuterer om at gøre noget kollektivt.

- Jeg tror, det er vigtigt at gøre det kollektivt. Jeg føler det får mere gennemslagskraft, hvis det gøres kollektivt. Så snart vi kommer frem til noget, vil vi dele det, udtaler Kane til Reuters.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik