Fodbold nyheder

Mæhle brokkede sig, og skulderen gik af led

Af Anders Mathiasen

Joakim Mæhle spillede fredag aften hele kampen mod Kroatien, da Danmark tabte 0-1 på hjemmebane.
Article image
Ritzau-Scanpix
Selvom Danmarks nederlag til Kroatien blev en mavepuster til såvel de danske spillere som de mange danske fans, der nok engang var mødt op, skulle Joakim Mæhle også opleve lidt ekstra drama i de døende sekunder. I slutningen af Danmarks nederlag til Kroatien fredag aften lå Joakim Mæhle nemlig og ømmede sig på grønsværen.


Back-profilen tog sig hurtigt til skulderen, og det var, fordi den kortvarigt var revet af led.

- Ja, den hoppede lige ud, men den gik forholdsvis hurtigt tilbage igen, fortalte Mæhle på pressemødet efter kampen.

Som man ofte ser det, kan de værste skader opstå i løbet af en kamp, når man er i duel med en anden spiller. Dog er det ikke hver dag, man oplever at komme til skade, på den måde Joakim Mæhle kom i går.

- Jeg brokkede mig til dommeren med armen, og så hoppede den ud. Den har gjort det før for lang tid siden, men jeg skulle gerne være klar igen mandag, siger Mæhle med henvisning til hjemmekampen mod Østrig.

Mod Kroatien var det ikke kun Mæhle, der kom galt afsted, også Yussuf Poulsen blev muskelskadet for femte gange i sæsonen, hvilket giver angriberen panderynker. Danmark spiller sidste kamp i Nations League i denne omgang på mandag, når de møder Østrig på hjemmebane i Parken.


Mere om Joakim Mæhle

Mere om Atalanta

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik