Fodbold nyheder

Skuffet Lewandowski: Noget døde inde i mig

Af Philip Dar

Den polske angriber er alt andet end tilfreds med behandlingen i Bayern München.

Article image

Distancen mellem Bayern München og deres polske bomber, Robert Lewandowski, bliver konstant større og større i disse uger. Tidligere meddelte Lewandowski, at han gerne vil prøve noget nyt, hvilket han stadig vil, men piben har nu fået en anden og væsentlig mere dramatisk lyd.


Lewandowski har nemlig udtalt sig til det polske medie Sport Onet omkring sin utilfredshed med afslutningen på sin tid i den tyske storklub.

- Jeg vil bare gerne forlade Bayern. Loyalitet og respekt er vigtigere for mig end ens arbejde. Det bedste vi kan gøre, er at finde en fælles løsning. De lyttede ikke til mig før til slut. Noget døde inde i mig, og det er umuligt at komme over det. Jeg fik ikke lov til at overveje andre bud end FC Barcelonas, udtaler Lewandowski til Sport Onet ifølge Daily Mail.

Robert Lewandowskis frustrationer begrænses ikke blot til, at han føler sig dårligt behandlet. Angriberen er ligeledes bekymret for, at det samme vil ske for andre spillere i fremtiden.

- Hvilke spillere vil tage til Bayern velvidende om, at det her foregår? Hvor er loyaliteten og respekten henne?

Lewandowskis kontrakt med Bayern München løber til 2023, men han har gjort det klart, at han har ingen intentioner om at forlænge det otteårige ophold i klubben, som har ført 344 mål i 375 kampe med sig. I seneste sæson blev det til 50 mål på 46 kampe.


Mere om Robert Lewandowski

Mere om Bayern München

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik