Europa: UEFA Nations League
FT
1 - 2
(0 - 0)
Frankrig
Danmark
K. Benzema (51)
A. Cornelius (68), A. Cornelius (88)
Anders Mathiasen

Franske profiler roser Danmark: Et rigtig godt hold

Danmark besejrede fredag aften mægtige Frankrig på udebane, da man vandt 2-1 på to fornemme mål af Andreas Cornelius.
Den franske angriber Antoine Griezmann havde ikke andet end rosende ord tilovers for det danske landshold efter fredagens kamp mellem Frankrig og Danmark, der som bekendt endte med en 2-1 sejr til Danmark, havde rosende ord at sige om det danske landshold.

- Danmark arbejder rigtig hårdt. Det er et meget velorganiseret hold, som forsvarer sig virkelig godt sammen, og der er også god kvalitet på holdet. Det er et rigtig godt hold, siger Griezmann.

- Vi er Frankrig, og vi vil altid vinde. Det handler ikke om træthed eller manglende motivation. Nu må vi arbejde hårdt på at rejse os.

Kantspilleren Kingsley Coman er enig med Griezmann. Nederlaget til Danmark handler ikke om træthed efter en lang sæson.

- Nej, det har ikke noget med det eller manglende selvtillid at gøre. Vi har et godt hold og tror på os selv. Vi skal bare hurtigt rejse os og blive klar til næste kamp.

Til sidst var det den franske anfører Hugo Lloris, der kommenterede på nederlaget - et resultat, han ikke mener var helt retvisende.

- Det var to forskellige halvlege, hvor vi pressede godt i første halvleg. Jeg havde en god følelse, da Karim bragte os foran i starten af anden halvleg. Resultatet var hårdt ved os, og nu ligger vi under Danmark i tabellen og skal forsøge at slå tilbage, siger Lloris.

Frankrig skal i næste Nations League-kamp mandag møde Kroatien på udebane, mens Danmark skal en tur til Østrig for at møde Ralph Rangnicks mandskab.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER