Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Anders Vestergaard

Får vi sommerens første store chok-transfer? Og så holder tre af de helt store øje med City-spiller, Tottenham er i transfer-krig med oprykker, West Ham forhandlerne skal en tur til Frankrig og Chelsea og Barcelona skal til at bytte spillere.
Article image
Manchester United-manager Erik Ten Hag holder skarpt øje med Mason Mounts situation i Chelsea, og planlægger at lave en chok-transfer denne sommer. (The Sun)


Chelsea, Bayern München og Real Madrid holder alle øje med Raheem Sterling i Manchester City, da hans kontrakt udløber næste sommer. (Sky Sports)

Tottenham er vil have i Middlesbroughs wing-back Djed Spence, men de får kamp af Nottingham Forest som også er interesserede. (Sky Sports)

West Ham arbejder på, at lukke en aftale med Nayef Aguerd fra Rennes. Der er samtale i gang med den 26-årige forsvarsspiller. (Fabrizio Romano)

Chelsea er interesserede i at hente FC Barcelonas back Sergino Dest. Barcelona har tidligere været meldt interesserede i Chelseas Marcos Alonso og Cesar Azpilicueta, så Chelsea kan med fordel forberede et bud, som inkluderer en af de to spillere. (The Daily Mail)

Mere om Mason Mount

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik