Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Anders Vestergaard

Medie: Tottenham har påbegyndt samtaler med Eriksen

Tottenham ønsker virkelig at Christian Eriksen skal vende tilbage til den nordlige del af London, og har derfor påbegyndt samtalerne med danskeren ifølge transferguruen Dean Jones. Det skriver givemesport.com.
Christian Eriksens kontrakt med dansker-klubben Brentford i Premier League udløber denne sommer, og danskeren kan derfor skifte klub uden transfer-sum.

Selvom en anden transferguru Fabrizio Romano har kunnet berette, at Brentford ønsker at forhandle en ny kontrakt på plads med Eriksen, er det klart, at større engelske klubber også kan friste den danske landsholdsspiller.

Eriksens tidligere klub Tottenham er kvalificeret til Champions League-gruppespillet, hvilket også er en hylde som Eriksen bør gå efter at spille på.

Tottenham er da også en af favoritterne til at blive Eriksens nye arbejdsgiver, og manager Antonio Conte har ifølge Dean Jones også sat danskerens navn på en liste over absolutte førsteprioriteter.

- Der var nye samtaler i sidste uge, bare for at finde ud af hvad Eriksens egne tanker er. (…) Tottenham vil helt sikkert have Eriksen, nu hvor de igen skal spille Champions League. Det er helt sikkert noget, som de vil have til at ske, sagde Jones til givemesport.com

Christian Eriksen har spillet 11 kampe for Brentford som han kom til i vinter. Han har i de kampe scoret et mål og lavet fire assists for ’The Bees’

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER