Daniel Fisker

Nkunku hælder benzin på rygtebålet: PSG er mit hjem

RB Leipzig-profilen Christopher Nkunku er smigret over, at verdens største klubber er interesseret i ham.
Meget kunne tyde på, at Christopher Nkunkus repræsentanter får en særdeles travl sommer. Den 22-årige franskmand er blevet kåret til Sæsonens Spiller i Bundesligaen, hvor han var involveret i hele 54 mål i den forgangne sæson.

Det har medvirket til, at interessen for Nkunku i øjeblikket er enorm. Chelsea har efter sigende været interesseret i RB Leipzig-profilen i mere end et år, men ”The Blues” er sandsynligvis langtfra de eneste, der holder et vågent øje med Nkunku.

Arsenal skulle også være interesserede, mens man i Manchester United ifølge Manchester Evening News er parat til at byde på Nkunku, som Bayern München også skulle være interesserede i, selvom RB Leipzig vil gøre alt for at beholde holdets nok største profil.

- Det er smigrende, at de største klubber i verden er interesseret i mig. Men det er også smigrende, at Leipzig gør alt for at beholde mig, udtaler Christopher Nkunku ifølge 90min.

- Her står vi i juni, med landsholdet, og jeg er fokuseret på denne landsholdssamling. Transfervinduet er ikke åbent, så jeg fokuserer ikke på det.

Nkunku fik sin fodboldopdragelse i Paris Saint-Germain, hvor han spillede på diverse ungdomshold, inden han blev forfremmet til førsteholdstruppen i 2015. I sommeren 2019 blev han solgt til RB Leipzig for knap 100 millioner kroner.

Der svirrer også rygter om, at PSG er interesserede i at blive genforenet med Nkunku, som insisterer på at holde alle muligheder åbne. Han tøver dog ikke med at kalde den franske hovedstadsklub for sit hjem.

- Jeg har altid sagt, at PSG er mit hjem, min hjerteklub, hvor jeg fik min opvækst. Jeg vil ikke lukke en eneste dør. Alt er muligt i fodbold.

Nkunku og resten af ”Les Blues” møder Danmark i Nations League fredag den 3. juni, og herefter tørner Danmark og Frankrig sammen igen den 25. september – også i Nations League. Derudover møder Danmark og Frankrig hinanden i VM-gruppespillet den 26. november.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER