Fodbold nyheder

Neymar udpeger verdens bedste fodboldspiller

Af Daniel Fisker

Neymar har særdeles høje tanker om Vinicius Junior, som lørdag aften løftede Champions League-trofæet.

Article image

Vinicius Junior satte lørdag aften punktum for en fantastisk sæson, da han scorede det afgørende mål i Champions League-finalen. Det var brasilianerens mål nummer 22 i sæsonen, hvor han også havde en stor aktie i, at Real Madrid endte i Champions League-finalen mod Liverpool.


Den spiller, som med 15 mål i 12 Champions League-kampe, havde den største aktie i, at Real Madrid endte i lørdagens finale, var Karim Benzema. Det er dog ikke den 34-årige franskmand, som er verdens bedste fodboldspiller, men derimod Vinicius Junior, hvis man spørger Neymar.

- Mbappé havde en fantastisk sæson – det havde Benzema også. Men Vinicius Junior er – så vidt jeg har set – den bedste spiller i verden, udtaler Neymar ifølge TNT Sports.

Neymar stod overfor Vinicius Junior, da Paris Saint-Germain og Real Madrid tørnede sammen i ottendedelsfinalerne af Champions League. Her scorede Kylian Mbappé i begge opgør, mens et hattrick fra Karim Benzema dog sikrede Real Madrid en plads i kvartfinalerne.

Derudover spiller Vinicius Junior og Neymar sammen på det brasilianske landshold, hvor de har spillet henholdsvis 12 og 117 landskampe. Vinicius Junior har hidtil scoret et enkelt mål i Seleção-trøjen – 4-0-sejren over Chile for godt og vel to måneder siden, hvor Neymar også kom på måltavlen.

Mere om Vinícius Júnior

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik