Fodbold nyheder

Iskold luft mellem Messi og Laporta

Af Anders Mathiasen

Forholdet der tidligere var så godt, er nu ikke mere end kold luft…

Article image

Lionel Messi forlod sidste sommer FC Barcelona i en sag, der ikke behøver en gentagelse. Siden Messis skifte til PSG har Barcelona-præsidenten Joan Laporta flere gange i medier udtrykt sin store ærgrelse over, at det ikke lykkedes Barca at forlænge aftalen med Lionel Messi. Det er argentineren ved at være træt af nu.


Det sker som følge af, at Messi og Laporta altid har haft en godt forhold, men ovenpå sidste sommers hændelser har forholdet ændret sig og Messi føler, at Laporta ikke har været ærlig overfor ham og i dag er luften iskold.

Alligevel bliver Laporta ved med at snakke om Messi i medierne, og det skete igen i denne uge i et interview med L'Esportiu.

- Alle ville have elsket at se Messi slutte sin karriere i Barca, men det skete ikke af flere årsager og han forlod derfor klubben som han forlod den, kom det blandt andet fra Laporta, som også tidligere har udtalt, at han gjorde alt for at holde på Messi hvilket Messis eget bagland har bekræftet ikke passer.

Ifølge El Larguero på Cadena SER er Messi og hans bagland træt af, at Laporta hele tiden skal snakke om argentineren, når det ikke er hele sandheden, som kommer ud af Laportas mund.
Desuden meddeler radioprogrammet også at Messis far, Jorge, personligt ringede til Laporta og bad ham om at stoppe med at snakke om PSG-spilleren.

Luften mellem de to er altså iskold, og spørgsmålet er, om Messi overhovedet har lyst til at vende tilbage til FC Barcelona, hvis muligheden byder sig.

Mere om Lionel Messi

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik