Fodbold nyheder

Efter Mbappe-cirkus:
Pochettino åbner op om egen fremtid

Af Asbjørn Steffensen

Den argentinske træner har i et interview bekræftet, at han bliver i den franske storklub.
Article image
Ritzau-Scanpix
I et interview med den spanske radiostation, COPE, gav PSG's argentinske træner, Mauricio Pochettino, svar på mange spørgsmål om blandt andet sig selv, klubben og Kylian Mbappe.


Der har floreret rygter om, at den 50-årige argentiner snart var fortid i den parisiske storklub efter bare halvandet år på posten. Men det er ikke Pochettinos plan.

- I dag siger jeg også 100% (til at blive i klubben, red.) Jeg har et år tilbage af min kontrakt. Udfordringerne er der, og det motiverer enhver træner, siger Pochettino, der selv var spillede i PSG fra 2001 til 2003, og fortsætter:

- Selvfølgelig vil jeg fortsætte, 100%. PSG er klub med ambitioner. Den store skuffelse er Champions League, fordi folket ønsker det så dybt.

Derudover blev der spurgt ind til Mbappe, der netop har forlænget med PSG efter lang tids spekulationer og flirten med Real Madrid. Det forløb har også været forvirrende for Pochettino.

- Officielt hørte jeg først om Mbappes kontraktforlængelse en halv time tidligere. Selv om vi var tæt på ham, kendte vi ikke til hans endelige beslutning. Jeg fik det at vide af præsidenten, siger argentineren.

Pochettino overtog trænersædet i PSG fra Thomas Tuchel, og endte skuffende på en andenplads i Ligue 1 i sin første sæson. Denne sæson generobrede klubben dog titlen som franske mestre i suveræn stil.

Mere om Kylian Mbappé

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik