Fodbold nyheder

Torsdagens internationale rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens internationale rygter.

Article image

AS Roma-angriber Tammy Abraham udtaler, at han er mere end tilfreds i Roma, men den 24-årige angriber vil ikke udelukke et skifte tilbage til Premier League. (Metro)


Real Madrid er klar til at betale op mod 893 millioner kroner for AC Milans portugisiske angriber, Rafael Leao. Portugiserens kontrakt udløber i juni 2024 og inkluderer en frikøbsklausul på 1,1 milliarder kroner. (Gazzetta dello Sport)

FC Barcelona har stadig til gode at nå til enighed om en kontraktforlængelse med den franske offensivspiller Ousmane Dembele, hvis kontrakt udløber til sommer. (Marca)

FC Barcelona har mødtes Aston Villa-midtbanespiller Carney Chukwuemekas agent. (Sport)

Paris Saint-Germain er villig til at sælge brasilianske Neymar, hvis de modtager et acceptabelt bud denne sommer. (Goal)

Både Lyon og Marseille har budt på Arsenals engelske angriber, Eddie Nketiah, selvom det ligner, at englænderen bliver i London-klubben. (Footmercato)

Lyon ser dog ud til at hente en anden Arsenal-angriber, nemlig den franske klubs tidligere spiller, Alexandre Lacazette, som forlod netop Lyon til fordel for Arsenal. (Todofichajes)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik