Daniel Fisker

Medie: Chelsea skærper interessen for Nkunku

football.london mener at vide, at Chelsea – med et enormt transferbudget i ryggen – stadigvæk er særdeles interesseret i RB Leipzig-profilen Christopher Nkunku.
Christopher Nkunku har sat punktum for en fantastisk sæson, hvor han var involveret i ikke mindre end 54 mål – heraf 34 i Bundesligaen, hvor den 24-årige franskmand blev kåret til Sæsonens Spiller. Han gjorde dermed god reklame for sig selv, mens Chelsea efter sigende holdt et vågent øje med ham.

football.london mener dog at vide, at RB Leipzig ikke kommer til at sælge holdets vel nok største profil denne sommer. ”Die Roten Bullen” og Nkunku ligger i øjeblikket i kontraktforhandlinger, mens Chelsea spøger i kulissen og håber på at kunne udnytte situationen og fiske i rørt vande.

”The Bules” kan meget vel have et es i ærmet. Et amerikansk konsortium – med Todd Boehly i spidsen – er efter sigende kun detaljer fra at købe Chelsea, og det kan ifølge The Telegraph betyde et transferbudget til Thomas Tuchel på mere end 1,7 milliarder kroner, og den tyske manager vil efter sigende bruge en del af budgettet på at lokke Nkunku fra Leipzig.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER