Fodbold nyheder

Atalanta smider profiler på transferlisten

Af Stefan Lindahl

Atalanta gør efter en skuffende Serie A-sæson klar til at rydde op i spillertruppen, og har derfor sat flere profiler til salg.
Article image
Ritzau-Scanpix
Italienske Atalanta er på jagt efter kapital efter en skuffende Serie A-sæson. Det betyder, at klubben har sat flere profiler til salg. Det meddeler TuttoAtalanta.


Det drejer sig efter sigende om Matteo Pessina, Aleksey Miranchuk, Luis Muriel og Ruslan Malinovskiy. At stjernerne er sat til salg skyldes efter sigende, at klubben arbejder på at opbygge en balanceret trup, og her er der angiveligt ikke plads til de fire spillere.

Oprydningen kan dog komme til at gå ud over andre spillere også. Ifølge mediet overvejer klubben med den netop overståede Serie A-sæson in mente, om de også skal sætte Hans Hateboer og Mario Pasalic på transferlisten. Sidstnævnte blev fra sin position på midtbanen Atalantas topscorer i sæsonen med 13 scoringer.

Den overskyggende grund til oprydningen er dog, at klubben har brug for kapital. Det er også en af grundende til, at eksempelvis Pasalic kan være på vej ud.

Atalantas ottendeplads i den netop overståede sæson er klubbens dårligste placering under træner Gian Piero Gasperini. Italieneren har været træner i klubben siden sæsonen 2016/2017, hvor han overtog en klub, som lige havde sluttet på en 13.-plads i Serie A-tabellen. De tre seneste sæsoner, før i år, har Atalanta snuppet tre tredjepladser i træk i Serie A.

Mere om Atalanta

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik