Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Evertons helt store torsdagshelt forlader sandsynligvis klubben, Arsenal er snublende tæt på en talentfuld brasilianer, mens Paul Pogba i øjeblikket vælger mellem to mulige destinationer.
Article image
Everton-angriberen Dominic Calvert-Lewin forlader sandsynligvis ”The Toffees” i løbet af sommeren, hvor Arsenal og Newcastle United vil være interesserede i at få fingrene i den 25-årige englænder. (Football Insider)


Newcastle United udelukker at hente Jesse Lingard, som har kontraktudløb i Manchester United, hvis ikke den 29-årige midtbanespiller slækker på sine lønkrav – som i øjeblikket lyder på 1,3 millioner kroner om ugen. (ESPN)

Arsenal er interesserede i FC Barcelona-angriberen Memphis Depay, og ”The Gunners” vil måske forsøge at få en lejeaftale i stand med Samuel Umtiti i samme omgang. (Sport)

I Liverpool er man parat til at lytte til bud på midtbanespilleren Alex Oxlade-Cahmberlain, som snart har tilbragt fem år på Anfield. (ESPN)

Den franske midtbanespiller Paul Pogba skifter enten til Paris Saint-Germain eller Juventus, når han denne sommer forlader Manchester United på en fri transfer. (Eurosport)

West Ham ønsker at beholde Paris Saint-Germain-målmanden Alphonse Areola. Enten skal den 29-årige målmand tilbringe endnu et år som lejesvend på London Stadium, ellers skal ”The Hammers” betale knap 100 millioner kroner for at købe Areola. (Fabrizio Romano)


Newcastle United-manageren Eddie Howe er interesseret I at lave lejeaftalen med Aston Villa-venstrebacken Matt Targett om til en permanent aftale. (Newcastle Chronicle)

Fulham forbereder sig i øjeblikket på at hente West Ham-højrebacken Ryan Fredericks på en fri transfer. Den 29-årige englænder bliver i så fald Fulhams første forstærkning, efter ”The Cottagers” rykkede op i Premier League. (Evening Standard)

Fraser Forster har muligvis spillet sin sidste kamp for Southampton. Den 34-årige målmand har kontraktudløb efter denne sæson – og rygtes til Tottenham. (Daily Echo)

Tottenham er en af de mange klubber, som i øjeblikket holder et vågent øje med Nottingham Forests 20-årige kantspiller Brennan Johnson. (Football.London)

Manchester United vil være lydhøre over for bud på venstrebacken Brandon Williams, som i denne sæson har været udlejet til Norwich City. (Manchester Evening News)

Den tyske midtbanespiller Pascal Groß og den engelske angriber Danny Welbeck er tæt på at kunne underskrive nye kontrakter med Brighton & Hove Albion. (Argus)

Bournemouth har besluttet sig for ikke at lave Todd Cantwells lejeaftale om til en permanent aftale. Den 24-årige midtbanespiller har tilbragt fem måneder som lejesvend hos Bournemouth, som Cantwell dermed hjalp med at rykke op i Premier League. (Daily Echo)

Arsenal er tæt på at kunne købe den 19-årige Sao Paulo-angriber Marquinhos for knap 30 millioner kroner. (GOAL)

Manchester United-højrebacken Diogo Dalot er blevet lovet, at han er en del af Erik ten Hags planer. (Manchester Evening News)

Wolverhampton-højrebacken Nelson Semedo håber på en langsigtet fremtid i klubben, selvom der endnu ikke har fundet kontraktforhandlinger sted. Den 28-årige portugsier har kontraktudløb i sommeren 2023. (Express and Star)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik