Simon Friis Christensen

Mbappe valg omkring hans fremtid

Kylian Mbappe har været et hot emne over de sidste måneder, da han står uden kontrakt til sommer. Nu ser det ud til, at vi får mere information om hans fremtid på søndag.
PSG-stjernen Kylian Mbappe må snart være træt af at blive udspurgt om hans fremtid hele tiden. Det er nemlig et emne, som man ikke kan stoppe med at snakke om indtil, at han har taget et valg. Nu ser det ud til, at vi endenligt får afklaret hvor franskemanden skal spille næste sæson, da det franske medie L´Equipe har meldt ud, at Mbappe giver sit endelige svar på søndag.

Men hvor skal han så hen? L´Equipe og mange andre mediet mener, at det må være Real Madrid, som den franske landsholdspiller skal spille for næste sæson. Mbappe har været rygtet til klubben i lang tid, og med den succes som klubben har ligenu, så kan det være svært at takke nej. For ikke at snakke om den lønseddel, som stjernen vil få hos Real Madrid.

Det er dog meldt ud, at PSG ikke helt har givet op på deres stjerne, og derfor er det en mulighed, at han bliver hos PSG, som der har lagt et rekordhøjt tilbud til Mbappe. Men Mbappe skulle gerne ville ud og vinde internationalle titler, og det er noget som Real Madrid vil give ham mulighed for.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER