Fodbold nyheder

Juve vil forlænge med venstrebenet offensiv-spiller

Af Stefan Lindahl

Juventus arbejder på at forlænge aftalen med Federico Bernardeschi, som ellers kan forlade Torino-klubben gratis til sommer.
Article image
Ritzau-Scanpix
Det ligger helt fast, at Paulo Dybala er fortid i Juventus efter indeværende sæson. Det kan være medvirkende til, at Federico Bernardeschi redder livet som Juve-spiller. Bernadeschis kontrakt udløber ligeså den kommende sommer, men ifølge Gazzetta dello Sport er Torino-klubben klar til at forlænge den italienske offensiv-spillers kontrakt.


Med et farvel til Dybala forlader en venstrebenet offensiv-spiller Juventus. Derfor ønsker Torino-klubben efter sigende at beholde Bernardeschi, som også er venstrebenet.

Bernardeschis agent Federico Pastorello mødes angiveligt med repræsentanter fra Juventus’ ledelse på fredag for at diskutere forlængelsen. Ifølge mediet kan det dog blive en udfordring at nå frem til en ny aftale.

Allerede i primo marts meddelte Gazzetta dello Sport, at Juve kun ville tilbyde Bernardeschi en løn på 19 mio. kroner. Et fald i løn på 15 mio. kroner sammenlignet med italienerens tidligere kontrakt. Derudover var det centralt for spilleren, at det var en lang kontrakt, som de to parter tegnede. Et ønske som Juve i marts ikke ville opfylde.

28-årige Bernardeschi har spillet for Juve siden sommeren 2017, hvor han skiftede til de dengang forsvarende italienske mestre fra Fiorentina for 300 mio. kroner. Siden er det blevet til 182 Serie A-kampe for den italienske landsholdsspiller, som stadig ikke har prøvet at spille 30 Serie A-kampe i en sæson for Juve endnu.

Mere om Federico Bernardeschi

Mere om Juventus

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik