Fodbold nyheder

Perisic klar til at skrive under med Inter-rivaler

Af Stefan Lindahl

Ivan Perisic kan til sommer forlade Inter gratis, og har allerede et tilbud fra Juventus på hånden, som kroaten øsnker at acceptere.
Article image
Ritzau-Scanpix
Juventus står klar til at snuppe Inters kroatiske kant-spiller Ivan Perisic, som til sommer forlader Milano-klubben på en fri transfer. Ifølge Gazzetta dello Sport har Juventus allerede tilbudt Perisic en kontrakt.


Inters rivaler har efter sigende tilbudt den 33-årige kroat en to-årig kontrakt med en løn på 45 mio. kroner om året. Et tilbud som Perisic har tænkt sig at takke ja til.

I starten af maj skrev La Repubblica, at Inter havde tilbudt Perisic en forlængelse på et år med en løn på 37 mio. kroner. Angiveligt vil Perisic dog have en kontrakt, som løber længere end et enkelt år samt en højere løn, hvorfor de to parter har haft svært ved at blive enige, siden kontraktforhandlingerne startede i februar.

Perisic har i indeværende sæson været en profil hos Inter, og for en uge siden blev kroaten matchvinder i årets Coppa Italia-finale mod netop Juventus med to scoringer i den forlængede spilletid. Trofæet sidste onsdag er ikke det eneste, som Perisic har fået fingrene i i løbet af karrieren. Kroaten har blandt andet vundet Bundesligaen med både Borussia Dortmund og Bayern München, Champions League med Bayern, tre tyske pokaltitler, den tyske Super Cup, den italienske Super Cup og det italienske mesterskab med Inter.

Perisic har været Inter-spiller siden 2015, hvor han kom til fra VfL Wolfsburg for 145 mio. kroner. I 253 Inter-kampe har Perisic leveret 54 scoringer og 49 assist.

Mere om Ivan Perišić

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik