Fodbold nyheder

Eriksen dropper stort hint om fremtiden

Af Konrad Cornelius Rasmussen

Hans kontrakt udløber med Brentford til sommer, og i et interview med TV3 Sport fortæller han, at han godt kunne tænke sig at spille Champions League igen.

Article image

Det er ikke nemt at være Christian Eriksen i øjeblikket. Han skal nemlig finde ud af, hvor karrieren skal fortsætte efter en flot halvsæson hos Brentford, hvor han har vist prøver på sine kvaliteter.


Eriksens kontrakt med Brentford udløber til sommer, og han fortæller i et interview, at han allerede har flere tilbud fra forskellige klubber rundt omkring i verden. For Eriksen er der dog nogle ting, der vejer tungt, når han skal til at vælge sin næste arbejdsgiver.

- Der er ikke noget, der er besluttet endnu. Det skal ikke være et sted, der passer mig og min familie godt. Det kommer an på, hvordan det hele kommer til at spille sammen, siger Eriksen til TV3.

Det er ikke kun det familiære, der betyder noget for Eriksen, også niveauet af fodbold har noget at skulle have sagt.

- Champions League-fodbold betyder også noget for min beslutning. Hvis man kigger på den sportslige del, så vil jeg meget gerne spille Champions League igen. Jeg ved, hvor sjovt det er, fortæller han videre til TV3.

Eriksen har spillet ni kampe for Brentford. Her er det blevet til et mål og tre oplæg.

Mere om Christian Eriksen

Mere om Brentford

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik