Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Konrad Cornelius Rasmussen

Manchester United prøver at kapre stjernespiller hos rival, og det samme prøver Arsenal. Her finder du søndagens engelske rygter.
Article image
Den nye Manchester United-træner Erik Ten Hag har udset sig Chelseas N`golo Kante som ny mand på United-midtbanen. (The Mirror).


Frenkie de Jong er klar til at vinke farvel til 42 millioner kroner i løn for at få et skifte til Manchester City til at gå igennem. (The Sun).

Newcastle har efter sigende påbegyndt forhandlinger med Dominic Calvert-Lewin fra Everton. Den engelske angriber foretrækker dog et skifte til Arsenal. (Football insider).

Den anerkendte transferjournalist Fabrizio Romano fortæller, at Arsenal også er ude efter Gabriel Jesus, der spiller hos ligarivalerne fra Manchester City. Ifølge italieneren, så skal de af med omkring 450 millioner kroner. ( Fabrizio Romano).

Aston Villa, Crystal Palace og Brentford har alle øjnene rettet mod Rangers´ Joe Aribo, der spiller for Aston Villa-manager Steven Gerrards gamle klub. ( The sun).

West Ham, Southampton og Brentford er alle interesserede i forsvarsspilleren Bright Osayi-Samuel. Den 24-årige nigerianer spiller for nuværende i Fenerbache. (Football Insider).

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik