Anders Vestergaard

Manchester-krig om Frenkie de Jong

Manchester United har ifølge flere rygter længe lignet den næste destination for FC-Barcelonas Frenkie de Jong. Men nu vil by-rivalerne fra City også være med i kampen om den unge hollænder.
Manchester United får fra næste sæson ny manager i form af Frenkie de Jongs tidligere træner i Ajax Amsterdam, Erik Ten Hag, og Manchester-klubben skal have nye kræfter ind i sommerens transfervindue.

Mange rygter har i den seneste tid sendt den unge hollænder fra Barcelona til Manchester United, men nu vil by-rivalerne i de lyseblå dragter også være med i kapløbet om midtbanespilleren. Det skriver den spanske avis SPORT.

Ifølge SPORT mener Manchester City at De Jong passer godt ind på deres midtbane, men de vil ikke betale overpris for ham. Manchester United vil byde omkring 630 millioner kroner, et bud som Barcelona er klar til at acceptere og sende beslutningen om skiftet videre til De Jong selv.

Manchester City er ifølge SPORT ikke villige til at byde samme pris, men de er parate til at sende en spiller i bytte til Barcelona sammen med et mindre pengebeløb. Hvilken spiller Manchester City vil sende den anden vej, skriver avisen dog ikke noget om.

Der er dermed lagt op til Manchester-krig om De Jong, hvor også Paris Saint-Germain er med i kapløbet.