Fodbold nyheder

Silkeborg stikker til FCM

Af Anders Mathiasen

Det går meget godt for Silkeborg IF for tiden - også på de sociale medier…
Article image
FC Midtjylland vil gerne have udvidet deres udebaneafsnit til mandagens kamp mellem Silkeborg IF og FC Midtjylland på JYSK Park. Nu driller Silkeborg så FCM med, at der ikke engang er udsolgt endnu.


Hvis FC Midtjylland gerne vil fastholde håbet om at vinde det danske mesterskab, kræver det, at de vinder mandagens kamp mod Silkeborg IF - en opgave der ikke er nem at gå til. Til mandagens kamp har Midtjylland spurgt Silkeborg, om de måtte få udvidet udebaneafsnittet grundet den øgede interesse.

Det gik Silkeborg IF ikke med til, og det er angiveligt glade for. På Facebook skriver SIF:

- Tidligere på ugen spurgte FCM, om de måtte få lov til at få udvidet udebaneafsnittet til mandagens kamp.

- Det blev et pænt nej tak. Og det var nok heldigt nok, for der er stadig over 600 billetter ledige på udebaneafsnittet, mens alle andre sektioner er udsolgte.

Linjerne er dermed trukket skarpt op frem mod mandagens kamp. Begge hold har meget at spille for. FCM skal vinde for at holde håbet ved lige, hvad angår guldmedaljerne, mens SIF med en sejr vil kunne sikre sig bronzemedaljerne.

Der bliver ikke givet ved dørene, når SIF mandag aften tager imod FCM. Et vaskeægte lokalbrag i en topkamp, hvor begge hold har alt at spille for. Det kan kun blive seværdigt. Kampen fløjtes igang kl. 19.00 på mandag.

Mere om Silkeborg

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik