Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens engelske rygter.
Article image
Newcastle vil byde på Evertons engelske angriber Dominic Calvert-Lewin. Newcastle har længe vist interesse for angriberen, ligesom Arsenal har. (Telegraph)


Chelsea vil gennemføre indkøbet af Sevillas franske forsvarsspiller Jules Kounde, tidligt i sommerens transfervindue. (Give Me Sport)

Manager Pep Guardiola vil heller løbe sin kontrakt ud, som udløber i 2023, end han vil underskrive en forlængelse denne sommer. Spanieren vil tage en beslutning i sidste øjeblik, om han vil forlænge eller ej. (Sky Sport)

Manchester Citys engelske offensivspiller Raheem Sterling forventer at skifte til en af Europas topklubber, hvis han forlader Etihad til sommer, selvom Arsenal og Tottenham har vist stor interesse. (The Athletic)

West Ham vil ikke afholde yderligere forhandlinger med den engelske midtbanespiller Declan Rice indtil sommerens transfervindue er lukket. Dette sker i kølvandet på, at den 23-årige midtbanespiller har afvist en otteårig kontraktforlængelse med klubben. (Sky Sports)

Aston Villa forbereder et bud på Leeds´ engelske midtbanespiller Kalvin Phillips. (Football Insider)


West Ham-manager David Moyes ønsker dog at forene Kalvin Phillips og Declan Rice på London Stadium. (Sun)

Newcastle holder øje med Leicesters danske målmand, Kasper Schmeichel. (Talksport)

Den belgiske angriber Romelu Lukaku ønsker at blive i Chelsea til sommer, selvom hans tid på Stamford Bridge har været undervældende siden sit skifte fra Inter i sommer. (Give Me Sport)

Nyligt oprykkede Bournemouth er i forhandlinger med Liverpool om en permanent aftale om den engelske forsvarsspiller Nathaniel Phillips. (Express)

Liverpools engelske forsvarsspiller Joe Gomez er ønsket af Aston Villa-manager Steven Gerrard til sommer. (Mirror)

Jürgen Klopp har givet grønt lys til at Liverpool skal udfordre Leeds i kampen om Aberdeens skotske forsvarsspiller, Calvin Ramsay. (Mirror)

Arsenal-kantspiller Reiss Nelson vil holde forhandlinger med Mikel Arteta om sin fremtid efter et lejeophold i Feyenoord. Andre Premier League-klubber er interesseret i englænderen, men Arsenal er hans førsteprioritet. (Fabrizio Romano)

Tottenham forbereder et bud på den portugisiske midtbanespiller Joao Palhinha, som vurderes til 217 millioner kroner af sin klub, Sporting Lissabon. (Jornal de Noticias)

West Ham er interesseret i at hente Manchester Uniteds engelske offensivspiller Jesse Lingard, som tidligere har været udlejet til West Ham og har kontraktudløb til sommer. (90min)Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik