Stefan Lindahl

Ombejlet Lazio-stjerne skifter ikke til sommer

Sergej Milinkovic-Savic forlader ikke Lazio til sommer, fortæller klubbens præsident i interview.
De seneste somre har Lazio-profilen Sergej Milinkovic-Savic været en jagtet spiller på transfermarkedet. Heller ikke den kommende sommer vil serberen dog forlade Rom-klubben ifølge præsident Claudio Lotito, som ifølge Fabrizio Romano har fortalt følgende om situationen i et interview med den italienske TV-station Rai Sport:

- Milinkovic er ikke til salg. Jeg afviste et €140 mio (1,07 mia. kroner, red.) stort bud på ham for et par år siden. Jeg vil kun tage fat i Sergej, og høre hvad han vil, hvis der kommer et stort tilbud fra en verdensklasse top-klub.

27-årige Milinkovic-Savic har spillet for Lazio siden sommeren 2015, hvor han kom til fra belgiske KRC Genk for 92 mio. kroner. Siden er det blevet til 292 kampe for den italienske hovedstadsklub. Tre titler har serberen vundet med Lazio. En enkelt Coppa Italia-triumf er det blevet til, samt to italienske Super Cup-trofæer.

I forhold til statistik har den serbiske midtbanespiller gang i sin bedste Serie A-sæson i Lazio. Med to runder tilbage har Milinkovic-Savic scoret ti mål og leveret 11 assist. I sæsonen 2017/2018 diskede serberen op med 12 scoringer i Serie A, men han har aldrig leveret et højere antal assist, end tilfældet er det i indeværende sæson.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER