Fodbold nyheder

Liverpool-angriber opfylder ikke klausul - Fri til Milan-skifte

Af Stefan Lindahl

Divock Origi har ikke spillet det nødvendige antal kampe for Liverpool i denne sæson, som ville forlænge angriberens kontrakt med klubben automatisk, og er derfor fri til at skifte til AC Milan.
Article image
Ritzau-Scanpix
Når sommer-transfervinduet åbner, kan Divock Origi skifte gratis til AC Milan. Den belgiske Liverpool-angriber har nemlig ikke opnået det antal kampe, som automatisk vil forlænge hans kontrakt med Premier League-klubben med yderligere et år. Det oplyser The Athletic.

27-årige Origi har længe været rygtet til Milan, og står angiveligt øverst på Serie A-klubbens liste over mulige angrebssignings. Ifølge mediet er lønnen mellem de to parter allerede forhandlet på plads, og den belgiske angriber vil modtage 30 mio. kroner om året hos Milano-klubben.

Origi skiftede til Liverpool fra LOSC Lille i 2014, og har siden spillet 174 kampe for klubbens førstehold. Dertil er det blevet til 41 scoringer, heriblandt en scoring i Champions League-finalen 2018 mod Tottenham. I indeværende sæsons har Origi kun spillet 101 Premier League-minutter, men har alligevel trods den minimale spilletid scoret tre mål.

Mere om Divock Origi

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik