Fodbold nyheder

Holdkammerat om Messi-transfer: Kæmpe U-vending

Af Niklas Gerster

Leandro Paredes, som er Messis landsmand og holdkammerat i Paris Saint-Germain fortæller, at skiftet til den franske hovedstadsklub var højst uventet.

Article image

Den 34-årige argentinske superstjerne Lionel Messi lavede et chokskifte, da han forlod FC Barcelona i sommeren 2021. Messi har slået sine folder i den catalanske storklub, siden han var blot 13 år, og mange havde nok forventet, at han ville blive der i resten af sin fodboldkarriere. Sådan skulle det dog ikke gå, og nu fortæller hans nuværende PSG-holdkammerat Leandro Paredes til GOAL, at det da heller ikke stod skrevet i kortene, at han ville tilslutte sig pariserne.


Kort forinden Messis overraskende skifte var der dog godt gang i transferspekulationerne, især da Messi blev set feriere i Ibiza med flere PSG-spillere dagen før skiftet. Paredes siger i den forbindelse, at han og PSG-holdkammeraterne pressede på for at få ham til klubben, men Messi fortalte, at han allerede havde aftalt med FC Barcelona, at han ville underskrive en ny kontrakt.

- Vi så ham i Ibiza dagen før, men han skulle til Barcelona dagen efter for at skrive under med dem, og det var det hele.

Herfra skete der dog ifølge Paredes en kovending, for samme aften fortalte Messi angiveligt til PSG-spillerne, at han nu i stedet skulle til Paris. Paredes havde dog svært ved i sin vildeste fantasi at tro på, at det skulle ske.

- Da han fortalte mig, at han allerede havde planlagt det hele og, at han var på vej til Paris for at underskrive kontrakten, sagde jeg til ham: ’Jeg tror ikke på dig, før du har skrevet under, og står i en Paris Saint-Germain trøje.’

Paredes’ udtalelser om Messis skifte understreger, hvor meget verden har måbet over denne transferbombe, da selv de tætteste på den argentinske hovedperson ikke turde tro deres egne øjne. Messi har nu tørnet ud for PSG i knapt et år, hvor han har kunnet skrive et fransk mesterskab på CV’et. Personligt har han dog ikke leveret den vanlige majestætiske total af assist og mål. Det er blot blevet til ni mål i 32 optrædener. Han har dog kvitteret med lidt flere assists i form af 13 målgivende afleveringer.

Mere om Lionel Messi

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE