Spanien: La Liga
FT
1 - 1
(0 - 0)
Villarreal
Sevilla
G. Lo Celso (86)
J. Koundé (90)
Christian Bang Jensen

Sevilla var ved at snuble i Villarreal med sikrede et point til sidst

Med en scoring dybt inde i overtiden lykkedes det Sevilla at tage et point med hjem fra besøget i Villarreal søndag eftermiddag.
Champions League-semifinalisterne fra Villarreal troede, at de havde sikret sig tre livsvigtige point i jagten på de europæiske pladser til den kommende sæson, men en scoring i det 95. minut fra franske Jules Kounde gjorde, at ”Den gule ubåd” må tage til takke med blot en enkelt streg i pointkolonnen.

Resultatet var dybt ufortjent. Det gulklædte hjemmehold styrede langt det meste af opgøret og allerede i de første minutter, kunne man se, at Villarreal havde taget noget af taktikken med fra midtugens opgør mod Liverpool. Modstanderen skulle køres over af et overfaldsangreb og især nigerianske Samuel Chukwueze var farlig med et forsøg, der prellede af på overliggeren bag Bonos mål.

Bono i Sevilla-målet var ofte på arbejde og ti minutter inde i anden halvleg gav trykket fra Villarreal resultat. Jules Kounde rettede et indlæg af, og mens bolden sejlede over keeperen, brød jublen løs på Estadio de la Ceramica. Den var dog kortvarig for den franske forsvarsspiller var blevet presset af en angribende spiller, der kom fra en offside-position, og derfor blev scoringen annulleret. Men Villarreal trykkede videre, og i det 86. minut gav Bono endelig efter på en flugter fra argentinske Giovani Lo Celso.

Intet mindre end fortjent efter en ensidig kamp, og pludselig var Sevilla, der kæmper for en tredjeplads i ligaen og Champions League-deltagelse i næste sæson, tvunget til at gå frem. De satsede hele butikken og sendte både Jules Kounde og Bono frem på et hjørnespark i kampens døende sekunder, og det gav pote, da netop de to var afgørende i klumpspillet foran Villarreal-buret. Den franske forsvarsspiller endte med sidste fod på bolden, og fra at være ”skurk” i få sekunder blev han Sevilla-helten, der reddede et point til sig selv og stjal to fra hjemmeholdet.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER