Fodbold nyheder

Serie A-oprykkere kigger på Inter-keeper

Af Stefan Lindahl

Inters reservekeeper Ionut Radu er på radaren hos de to kommende Serie A-klubber Lecce og Cremonese.
Article image
Ritzau-Scanpix
Når sommer-transfervinduet åbner, kan Inter-keeperen Ionut Radu være på vej væk fra Milano-klubben. Ifølge Football Italia kigger de to kommende Serie A-klubber Lecce og Cremonese på den rumænske målvogter.


Mediet mener, at begge klubber har kontaktet spillerens bagland, og tilkendegivet at de ønsker en leje-aftale med keeperen. Radu ser heller ikke meget til spilletid i Inter, hvor han står bag klubbens kaptajn Samir Handanovic i køen. Kun en enkelt Serie A-kamp er det for Radu blevet til i indeværende sæson.

Det er angiveligt op til 24-årige Radu selv, om han ønsker skiftet. Tilværelsen i Inter ser ikke ud til at blive nemmere, når transfervinduet åbner, hvor André Onana slutter sig til spillertruppen i Milano-klubben.

Den rumænske keeper kom til Inter i sommeren 2013 som U17-spiller fra Pergolettese. Det var netop italienske Pergolettese, som hentede Radu i hjemlandet Rumænien hos Dinamo Bukarest. Tiden i Inter har budt på flere perioder væk fra klubben. I sæsonen 2019/2020 var keeperen udlejet til først Genoa og senere Parma.

Mere om Ionuț Radu

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik