Danmark: Superligaen
FT
1 - 0
(0 - 0)
Silkeborg
Randers
N. Helenius (90)
Anders Vestergaard

Helten Helenius: Det er fantastisk

Endnu engang blev Nicklas Helenius helten for Silkeborg, som nu har direkte kurs mod bronze-medaljerne i Superligaen.
Superligaens topscorer, Nicklas Helenius, scorede det sene sejrsmål på hjemmebane mod Randers. Et mål, som satte Silkeborg IF på direkte kurs mod medaljerne.

Det var da også en glad angriber, som Canal 9 fangede til et interview efter kampen. Her satte han samtidigt ord på samarbejdet med Nicolai Vallys og Sebastian Jørgensen, som nyder stor succes for de rød-blusede i denne sæson:

- Det er fantastisk. De er jo begyndt at lave t-shirts med os og alt muligt. Men nu har vi tre efterhånden fået så meget ros, og vi skal også huske at rose de andre, det må jeg sige. Det er hele holdet.

Helenius blev også bedt om at sætte et par ord på Silkeborgs muligheder for medaljer i 3F Superligaen:

- Jeg synes ikke vi skal tænke så meget på den bronze endnu, for den er ikke hjemme endnu, overhovedet. AaB er et godt hold, og Brøndby kan også pludseligt sætte en stime sammen, det har de vist før. (...) Jeg vil ikke fokusere så meget på den her bronze, for hvis vi gør det, så får vi ikke den medalje. Vi skal fokusere på en kamp ad gangen, sagde Helenius til Canal 9 efter kampen.

Med aftenens sejr fører silkeborg med fem point over AaB, som dog har en kamp til gode, inden de søndag aften møder FC Midtjylland på Aalborg Portland Park.