Fodbold nyheder

Ekspert:
Disse to kunne blive de næste danskere i Brentford

Af Asbjørn Steffensen

Ekspert på TV3+, Peter Kjær, tror på at både Thomas Delaney og Jannik Vestergaard kunne være et godt match med Brentford.
Article image
Ritzau-Scanpix
Brentfords trup tæller hele syv danskere denne sæson. Derudover er danske Thomas Frank manager og Brian Riemer assistenttræner. Klubben ser ud til at sikret sig endnu en sæson i Premier League efter en flot indsats i foråret.


Lige nu går de fleste rygter på, om Christian Eriksen vil fortsætte hos The Bees i næste sæson. Danskerens kontrakt udløber til sommer, og intet er meldt ud endnu. Men måske de mange danskere i truppen kan få midtbanespilleren til at skrive under på en ny kontrakt.

Den tidligere landsholds-målmand og nu ekspert på TV3+, Peter Kjær, har udset sig flere danske landsholdsspillere, der kunne være et godt match med Brentford.

- Nu siger jeg bare lige (Thomas, red.) Delaney eksempelvis, som sidder nede i Sevilla og er over 30 år. Ham har jeg jo altid set som en Premier League-spiller. Jeg synes han har færdighederne til at spille i Premier League, siger Peter Kjær til TV3+.

Den anden dansker, Peter Kjær kan se i den rød- og hvidstribede Brentford-trøje er Leicesters Jannik Vestergaard.

- Kan de få gang i Jannik Vestergaard? Han er i Leicester og tilsyneladende helt ude i kulden og nu står de (Brentford, red.) og mangler en forsvarsspiller.

Brentford har skrabet 40 point sammen i deres første Premier League-sæson og møder på lørdag Southampton, som de ligger a-point med.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik