Fodbold nyheder

Gav Ronaldo hentydning til fremtiden i jubelscene?

Af Anders Vestergaard

Cristiano Ronaldo gav muligvis hentydning til sin fremtid i en jubelscene i klubbens hjemmekamp mod Brentford FC mandag aften.

Article image

Fremtiden efter sommerferien er ikke helt på plads for Manchester Uniteds superstjerne Cristiano Ronaldo. Han har i udgangspunktet en sæson mere på kontrakten i Manchester-klubben, men stadig flere spekulerer i, om verdensstjernen skifter klub til sommer. Senest gik der rygter om, at Ronaldos tidligere arbejdsgiver Real Madrid er interesseret i angriberen.


På de sociale medier har flere nu bidt mærke i Cristiano Ronaldos jubelscene efter hans mål i mandagens hjemmekamp mod Brentford FC i Premier League. Efter scoringen pegede Ronaldo på sit bryst, derefter på græstæppet på Old Trafford imens han råbte ordene "Jeg er ikke færdig". Det har fået flere til at spekulere i, om dette var en hentydning om, at Cristiano Ronaldo ønsker at blive endnu en sæson i Manchester United.

Portugiseren har scoret 18 mål i 29 kampe for Manchester United i denne sæson, og ligger dermed på en tredjeplads på topscorerlisten i den bedste engelske række.

Du kan se jubelscenen, og eksperternes bud på hvad den betyder i videoen nedenfor.


Mere om Cristiano Ronaldo

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik