Fodbold nyheder

Lazio møder agent for at diskutere PSG-keeper

Af Stefan Lindahl

Lazio ønsker til sommer at hente den spanske målvogter Sergio Rico, og har derfor holdt møde med repræsentanter for spanieren.
Article image
Ritzau-Scanpix
Selv om den spanske keeper Sergio Rico i øjeblikket tørner ud for RCD Mallorca i den spanske La Liga, så kan han spille Serie A-fodbold i Lazio efter sommerens transfervindue.


Det italienske medie Corriere dello Sport hævder, at repræsentanter for Sergio Rico, som er ejet af Paris Saint-Germain, har holdt et møde i Rom med Lazios sportdirektør Igli Tare. Rico er efter sigende selv indstillet på at skifte til Lazio, når hans leje-ophold på den spanske ferie-ø udløber efter indeværende sæson. Keeperen vil nemlig gerne arbejde sammen med Lazios træner Maurizio Sarri.

Om handlen skal være et leje-ophold eller en permanent transfer vides ikke. Det forventes dog ifølge mediet, at transferen kan være permanent, hvis pariserne vil acceptere en pris på 75 mio. kroner.

28-årige Rico har været ejet af PSG siden sommeren 2020, hvor han skiftede til en franske Ligue 1-klub for 46 mio. kroner. 24 gange har Rico vogtet buret for den franske hovedstadsklub, og 14 gange er spanieren gået fra banen med et clean sheet i bagagen.

Mere om Sergio Rico

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik