Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Niklas Gerster

Her følger dagens engelske rygter.
Article image
Ritzau-Scanpix
Arsenal er interesserede i at hente den 24-årige engelske angriber, Marcus Rashford, fra Manchester United. (Football Insider)


Derby-manageren Wayne Rooney står øverst på Burnleys ønskeliste som en erstatning for den nyligt fyrede Sean Dyche. (Sun)

Liverpool funderer over en sommerhandel med Aurelien Tchouameni fra den franske sub-top-klub Monaco. (Mail)

Tottenham er lydhøre over for tilbud på deres 25-årige spanske venstre back Sergio Reguilon. Der skulle allerede være interesse fra en unavngiven spansk klub. (Football Insider)

Manchester United er blevet opfordret til at lægge et bud på Wolves’ 25-årige portugisiske midtbaneprofil Ruben Neves. (Manchester Evening News)

Crystal Palace overvejer at hente den 24-årige Manchester United-back Aaron Wan-Bissaka på en låneaftale. Den engelske forsvarsspiller har allerede slået sine folder hos mandskabet i ungdomsårene, hvor det blev til 42 førsteholdsoptrædener for ”The Eagles.” (Athletic)


Southampton lytter ikke til tilbud på James Ward-Prowse. Den engelske midtbanestyrmand skulle være i kikkerten hos både Newcastle United og Tottenham. (Mail)

Både West Ham og Aston Villa har meldt sig på banen i forhold til at købe midtbanekreatøren James Rodriguez. Den 30-årige colombianer er i øjeblikket aktuel for Al Rayyan fra Qatar. (Fichajes)

Norwich-manageren Dean Smith vil hente den 20-årige Cameron Archer i Aston Villa. Den engelske angriber er i øjeblikket på lån hos Preston. (TeamTalk)

De to garvede Premier League dommere, Martin Atkinson og Jonathan Moss, lægger fløjten på hylden, når sæsonen er slut. (Telegraph)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik