Fodbold nyheder

RB Leipzig-træner: Jeg vil sove på træningsanlægget

Af Daniel Fisker

RB Leipzig-træneren Domenico Tedesco har med et smil på læben slået fast, at han ikke skal nyde noget af at bo sammen med massevis af Rangers-fans.

Article image

Skotterne vil efter al sandsynlighed være talstærkt repræsenteret, når Rangers besøger RB Leipzig til den første af to semifinaler i Europa League. Op imod 7.000 skotter vil angiveligt være til stede i den største by i Sachsen, når torsdagens semifinale sparkes i gang.


Der har tidligere været eksempler på, at besøgende fans har forsøgt at forpurre værternes nattesøvn, men det bliver der ikke noget af, hvis man spørger RB Leipzig-træneren Domenico Tedesco, som kan se frem til at dele hotel med 200 skotter.

- Først og fremmest er vi alle sammen glade for, at der kommer mange Rangers-fans til byen.

- De betaler hotellerne, de betaler restauranterne, de køber øl, så det er godt for den tyske økonomi.

- Vi bor på et rigtig godt hotel i midten af byen, og de fortalte mig, at der kommer 200 fans for at bo på hotellet, så jeg vil sove på træningsanlægget de næste to dage, udtaler Domenico Tedesco ifølge The Scotsman med et smil på læben.

RB Leipzig er havnet i Europa League-semifinalen via sejre over Real Sociedad og Atalanta samt en skrivebordssejr over Spartak Moskva, mens Rangers, som først sluttede sig til Europa League i ottendeldesfinalerne, har slået Røde Stjerne og Braga på vejen til torsdagens semifinale.

Mere om RB Leipzig

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik