Spanien: La Liga
FT
0 - 1
(0 - 1)
Barcelona
Vallecano
Á. García (7)
Anders Mathiasen

Barca-træner: Vi viste ingen personlighed

Xavi Hernandez var ikke tilfreds efter 0-1 nederlaget søndag aften til Rayo Vallecano.
Umiddelbart efter FC Barcelonas nederlag søndag aften på hjemmebane til Rayo Vallecano, kommenterede Barca-træner Xavi Hernandez på nederlaget til mediet Barca Blaugranas. Det var tredje kamp i træk, at Barca tabte på hjemmebane, hvilket markerede en ny rekord på Camp Nou.

- Jeg synes, at vi fortjente mere, vi var ikke os selv i 1. halvleg og vi viste ingen personlighed. Vi viste lidt mere i 2. halvleg, hvor vi også skiftede formation for at forsøge at ændre på tingenes tilstand, men det hjalp ikke for alvor.

- Det var en kamp, der mindede meget om kampen mod Cadiz, og det er den virkelighed, der lige nu møder os. Alle hold kæmper for forskellige ting i ligaen, og vi bliver nødt til at vise samme indstilling, som Rayo gjorde i dag.

- Det var anderledes mod Frankfurt, men mod både Cadiz og Rayo stillede modstanderen sig langt ned i eget felt, mens vi forsøgte at skabe chancer. Rayo og Cadiz brugte de chancer de fik, og det gjorde vi ikke. Længere er den ikke.

- Vi prøvede alt, og vi er nu i en svær situation. Vi er stadig i top-4, men vi har gjort tingene komplicerede for os selv. Hvis vi havde vundet mod både Cadiz og i dag, havde vi næsten været sikre på en top-4 placering, nu er det i stedet helt åbent.

FC Barcelona har på nuværende tidspunkt 63 point på 2. pladsen, mens Sevilla har lige så mange point på 3. pladsen. Derudover ligger Atlético Madrid på 4. pladsen med 61 point, så det må siges, at alt stadig er åbent i La Liga.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER