Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Anders Mathiasen

Arsenal vil handle ind i Manchester City, komplicerede kontraktforhandlinger for Salah, Tottenham på jagt efter forsvarsspiller og så kan tidligere angriber gøre comeback.
Article image
Ritzau-Scanpix
Arsenal vil hente Manchester City-angriber Gabriel Jesus til Emirates Stadium, hvor Gunners´ tekniske direktør har haft samtaler med brasilianske repræsentanter. (Athletic)


Mohamed Salah ønsker at blive i Liverpool, men hans langsigtede fremtid er usikker, da man endnu ikke er nået til enighed om en kontrakt - penge er ikke en faktor ifølge den 29-årige egypter. (Four Four Two)

Declan Rice har afslået et tredje kontrakttilbud fra West Ham til en værdi af 1,7 millioner kroner om ugen. På trods af, at West Ham insisterer på, at englænderen ikke er til salg, er det underforstået, at man vil acceptere et bud på omkring 1,3 millioner kroner, hvor både Manchester United og Chelsea er interesserede. (The Guardian)

Chelseas forsvarsspiller Antonio Rüdiger har udelukket et skifte til Manchester United. Den 29-årige tyske landsholdsspiller bliver fri til sommer, men han overvejer angiveligt kun klubber, der kan konkurrere i Champions League. (Ben Jacobs, CBS)

Wayne Rooney afviste et tilbud om at arbejde under Erik ten Hag i Manchester United og insisterede på, at han kun ville forlade Derby County for at få en managerrolle. (Athletic)

Tottenham har taget kontakt til Inter om at hente den hollandske højreback Denzel Dumfries. (Tuttosport)


Tottenham-forsvarer Joe Rodon har fået at vide, at han kan forlade klubben til sommer. (Football Insider)

Leicester og Aston Villa er interesserede i at købe den tidligere Manchester City spiller Seko Fofana. Den ivorianske midtbanespiller er i øjeblikket på kontrakt med i Lens. (But! Football Club)

Den tidligere top-angriber Carlos tevez kan gøre et chokerende comeback til fodbold næste år. Argentineren har besøgt AC Milan, Juventus og Tottenham samt sin gamle klub West Ham. (Goal)

Mere om Gabriel Jesus

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik